Dyr har altid været en del af mit liv

Jeg hedder Helle Møller Pedersen . Jeg har arbejdet med dyr hele mit liv, og de sidste 10 år har jeg drevet en hjælpe station på frivilligt basis, for dyrenes beskyttelse. Mit speciale for dyrenes beskyttelse var eksotiske krybdyr og papegøjer.
Jeg har i januar 2017,besluttet at stoppe mit arbejde med dyrenesbeskyttelse,da jeg syntes det blev for meget arbejde for mig.Så nu er det 'kun' Tune dyrepension jeg driver ........
Jeg har selv en del papegøjer,som nyder det gode vejr udendørs det meste af året,de kan selvfølgelig gå indendørs hvis det bliver for varmt eller for koldt.

Familien består udover mig, af min mand Niels og vores 3 plejebørn.Familiens kæledyr består af hunde,kat,papegøjer,et par kaniner,og marsvinet plet.

Vi har siden 2011 modtaget papegøjer,fra familier der ikke syntes de havde overskud og tid nok til deres papegøje.De papegøjer bliver langsomt sluset ind i flokken,hvis det er muligt.

Vi kan desværre ikke modtage flere papegøjer,men vi vil gerne være behjælpelig med at finde et nyt godt hjem.Jeg har flere søde familier på venteliste,men jeg formidler kun kontakt oplysninger og så er det op til gammel ejer og evt ny ejer at tale sammen.

Min mand Niels, der hjælper med alt det praktiske,